”Myggan” kör vidare

Joakim ”Myggan” Andersson är klar för säsong nummer 16 (!) i Boro/Vetlanda. ”Myggan” gjorde som bekant comeback i Landsbroklubben efter att under säsongen innan varit assisterande tränare till först Jussi Salo och sedan Kjell Bergsten.

Jag tycker att ”Myggan” drog ett tungt lass i Boro under säsongen som gick. Känns ganska ovanligt med en spelare som varit så tongivande i så många säsonger, som underkastar sig att spela det spelet som ”Myggan” gör. Det är hårt jobb i båda riktningarna, hela tiden, när han är på isen.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>