Silly

Silly har sakteliga börjat att ta fart…

I går framkom uppgifter om att HA74 är nära både Robin Carlsson från NHC och Kristian Frisk från Nybro. Visst känns väl båda som ganska troliga värvningar för Sävsjöklubben. Jag har hört via omvägar att Frisk ska börja plugga i Jönköping och troligast kommer att välja mellan spel i HC Dalen och just HA74, det är inget jag vet, men det sägs så.

 

Carlsson lär väl inte vilja följa med NHC ner i trean och svarade för en helt okej säsong. Om han blir HA74-spelare till hösten får vi väl svar på under den närmaste tiden. Känslan är väl att Carlsson kommer att spela i Sävsjö.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>