Tia

Vi har kommit fram till tionde och sista plats på min lista.

Jani Palmroos

Jag har enbart haft forwards på listan tidigare och väljer nu Palmroos som tia totalt. Jani är, enligt mig, den målvakt som varit bäst av samtliga under de senaste tio åren (som uppfyller kriterierna). Palmroos fick väl inte riktigt till det under slutet när han gick över till Tyringe, och något orättvist är det väl också det som man kommer ihåg. Riktigt grym flera säsonger i rad för Osby IK och förtjänar sin plats.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>