Eriksson lämnar Taif

Johan Eriksson och Tranås AIF gick under söndagen skilda vägar. Ett tapp naturligtvis för Taif, där Eriksson gjorde det bra i vintras och vann lagets interna poängliga.

Vad händer då i Tranås AIF? Än så länge har Thobias Josefsson flyttat hem till Boro/Vetlanda, Lucas Frey lämnat för HC Dalen och så nu då Eriksson till Taif.

Inget att höja på ögonbrynen för egentligen, ganska naturligt att några spelare väljer att gå till andra klubbar… så kommer det alltid att vara.

Ingen har än förlängt med Taif, klubben har inte värvat något?

Nej, det är fakta. Men, under fredagen messade jag med sportchefen Stefan Fransson och frågade om det var något på gång. Han sa att jag skulle höra av mig på måndag. Måndag är i morgon, så då kanske vi får fram något om spelare till Taif.

Klart är i alla fall att det borde hända något under veckan som kommer, annars kanske det snart finns anledning till oro för Taif-anhängarna, eller varför förlänger ingen?

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>