Spelarna jag hade velat ha med

Min lista är klar, ni som följt den har säkert egna åsikter om vilka som borde ha varit med. Gott så.

Visst finns det många spelare som jag hade velat ha med, men av någon anledning valde att peta. Jag tänkte i detta inlägg skriva vilka som hamnade strax utanför och som länge fanns med i huvudet om en plats. Utan inbördes ordning:

Jakub Komma, Teemu Koskinen, Miko Palotie, Mattias Remstam, Robin Ekström, Christian Widén, Mattias ”Tulle” Karlsson, Mattias Sjöberg, Jimmy Lund, Mattias Petersson, Martin Spångberg, Linus Bladström, Niklas Sjöström.

Jag har säkert glömt någon, kommentera gärna vem du tycker saknades!

Jag går även att nå direkt på twitter, där heter jag: Alexanderjepse2

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>