Det tar sig

Det har börjat röra på sig i Tranås AIF. Under förra veckan kom först beskedet att Fredrik Mälberg fick lämna klubben, där klubben valde lite klumpigt att på sin hemsida säga att det är för att Mälberg har för HÖG ambitionsnivå. I början av den här veckan blev sedan Charles Franzén klar som ny huvudtränare för Taif. Absolut inget ont mot honom, men Taif fortsätter att snacka om att de ska ta nästa steg, ett steg nu då alltså Franzén ska få dem att ta, genom att samtidigt hålla en lägre ambitionsnivå… I mina öron rimmar det inte, men det är ju inte jag som bestämmer. Hur som helst lär det bli bra med Franzén, även om jag verkligen gillade Mälberg.

Under torsdagen blev Eric Gustafsson klar för sin tionde säsong i Taif, viktigt för klubben.

Något säger mig att det under morgondagen kommer att komma något nyförvärv. Jag fick känslan av att mer var på gång när jag senast snackade med Taif:s sportchef Stefan Fransson, då klubben i går presenterade två nyförvärv.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>