NHC blir att räkna med?

Jens Williamsson lämnade häromdagen HA74 för spel med Nässjö HC i trean. Som jag tidigare har skrivit i bloggen ryktas det om att fler före detta NHC-spelare kommer att spela för klubben kommande säsong.

Williamsson hade en riktigt stark säsong i HA74 och blir ett stort tapp för Sävsjöklubben. Forwarden kommer förmodligen att ösa in poäng för NHC och med draghjälp från ytterligare någon så tror jag att NHC kommer att bli att räkna med i trean under vintern. Om de tar sig tillbaka direkt är såklart omöjligt att säga, men med Williamsson i spetsen är i alla fall grundstenen lagd till något nytt, som faktiskt kan bli ett bättre lag än det NHC ställde på benen i fjol.

Under gårdagen kom uppgifter in att NHC-produkten Eric Berggren hade setts i Vetlanda och i Sävsjö senare under kvällen. Tänkas går väl i och med de uppgifterna att både Boro/Vetlanda och HA74 är sugna på Berggrens namnteckning.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>