Arnesson måste TA chansen

Ivar Arnesson blev alltså näste spelare in i Tranås AIF:s spelartrupp. En chansvärvning såklart. Kan bli hur bra som helst, men är också så att Arnesson aldrig tidigare har spelat seniorhockey, och det är en omställning. Hörde mig för med en jag känner som har sett KHK:s juniorer mycket under säsongen. Han tyckte att Arnesson är bra, stor och rejäl, men att det är svårt att säga om han går in i toppskiktet av ettan, om det nu är där Taif kommer att vara.

I grunden gillar jag den här typen av värvning, när man plockar från SE och vill ha utveckling. Förmodligen hyfsat billig och bra redskap, nu är det upp till Charles Franzén att ge Arnesson chansen, för det är mycket det som det handlar om första året som senior, att gå till rätt lag där du verkligen får istid. Sen är den där berömda chansen inget man får, det är faktiskt något man förtjänar. Så i grund och botten är det bara upp till Arnesson själv under vintern.

I dag ordnar HA74 HA-golfen, snacka om att de har tur med vädret. Jag sätter en peng på Oskar Ekelund som slutsegrare, ”Ekan” som egentligen inte har någon koppling till HA, har jag själv gått en scramble turnering med en sommar. Då hette tävlingen ”Rahms-Trophy” och Ekelund var tvungen att använda mina slag fem gånger. Det räckte för oss att gå på par. Tilläggas ska att jag är värdelös på golf, så han gjorde faktiskt så att jag vann den enda tävlingen som jag har spelat. Fint ju!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>