Boro, har ni tänkt på vilken möjlighet ni har?

boro2091209

 

I en tid då de flesta hockeyklubbarna är i stort behov av pengar, så har jag en fråga till Boro/Vetlanda. Varför inte försöka få ihop TEAM Boro-laget från 1991 för att spela en match mot dagens a-lag?

Boro/Vetlanda är i Hockeysverige mestadels känts för tre saker.
1. Erik Karlsson.
2. Johan Franzén.
3. TEAM Boro

Det är 25 år sedan, det som benämns som ”storhetstiden” i klubbens historia. Vore perfekt att försöka få ”Masken”, Ridderwald, Ivan Hansen och de andra till Borohallen, nu innan de blir helt skröpliga. Visst kan det bli svårt att få dit samtliga, men jag har sett flera gånger på Facebook att legendarerna själva delar länkar om tiden i Landsbro. De flesta har uttalat sig i termer som att ”Team Boro var de bästa åren i mitt liv”. Därav är jag ganska säker på att flera av dem skulle komma, exempelvis en lördag, för att först lira hockey och sedan samkväm med gubbarna på kvällen.

För nuvarande Boro/Vetlanda Hockey Club skulle det naturligtvis vara en inkomstkälla. Det skulle dra publik, det kan jag lova. Samtidigt passar ett sådant evenemang ypperligt för att bjuda in sponsorer och på så vis blir det win win hela vägen.

Fundera på det här, ni som leder Boro, så hoppas jag att få bevittna en sådan här match i vinter.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>