Stark förlängning av HA74

Olof Svensson förlängde för några dagar sedan sitt kontrakt med HA74. Det är bara att gratulera Sävsjöklubben. Svensson är klass i hockeytvåan. Samtidigt väldigt seriös. I fjol skulle jag göra inför säsongen med honom. Jag knackade på dörren till HA74:s omklädningsrum och blev insläppt. De flesta satt med en kopp kaffe och snackade innan träningen. Jag frågade efter Svensson, han var den enda den dagen som var på gymmet, det säger ändå en hel del.

I går kom uppgifter att Jonas Pontusson ska vara på väg till HA74. Så kan det säkert vara, men jag har försökt nysta lite i det där och det jag har fått fram är att det främst är spel utomlands som gäller för honom. Men som sagt silly är silly och vi får se vart det tar vägen.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>