Dubbla Trojaner till området

Två spelare från klassiska Troja/Ljungby kommer nästa säsong att spela ishockey i området. Tranås AIF gjorde under dagen klart med Hampus Andréen. Snackade med en av journalisterna på Smålänningen i Ljungby, som följer Troja dagligen under vintern. Han jag pratade med sa att Andréen förmodligen var en av de snabbaste i Troja i fjol. Svårt att veta riktigt var Andréen står, kollar man bara rent statistiskt så kan man avläsa att han förmodligen inte spelat i första- eller andra-linan för Troja. Och läser man vad han själv säger i artikeln (länk ovan) så förstår man att han väljer att gå till ett på papperet sämre lag, med förhoppningen att få mer istid.

Under söndagen kom nyheten att Jonas Pontusson är klar för HA74, även han närmast från Troja. Det är naturligtvis en jättevärvning för HA, Pontusson har tidigare under sitt hockeyliv svarat för 237 poäng på 263 matcher i ettan och även gjort några enstaka matcher i allsvenskan. Dyr är han förmodligen, men när det är spelare i klass med Pontusson så får det faktiskt kosta en del, gott så. Skulle tippa på att forwarden gör någonstans mellan 50 och 60 poäng till vintern.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>