Kul serie – var ryktet sant eller falskt?

I går skrev jag att Evan Mackintosh ryktas till Värnamo. I dag kollade kollegorna på VN.se upp ryktet. Enligt sportchefen i Värnamo GIK ska det inte vara så att Mackintosh är på väg till klubben, men han ska ha varit en av spelarna som de haft ögonen på. Det kan ju faktiskt betyda vad som helst. Förmodligen är de ändå intresserade men väntar besked från någon annan.

I dag läckte uppgifter ut om hur hockeytvåan kommer att se ut till vintern. En ganska logisk serieindelning. Tråkigt för HA74 att Värnamo försvinner, men kul för serien med både Mörrum och Kalmar. Åstorp tillkommer också, men jag tror inte att de drar mer folk än något annat lag.
Kalmar hade supporterbuss i vintras på vissa matcher, där tror jag intresset kommer vara stort, i alla fall till en början, och även i fortsättningen om de presterar.Mörrum är en klassiker och får se fram emot fina derbyn mot Olofström, om nu OIK kommer till spel i vinter. De ska ju ha ganska stora problem med sin ekonomi.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>