Som två skilda världar

Ted Nilsson blev i dag klar för Tranås AIF. I mina ögon en intressant värvning, kommer ihåg Nilsson som junior, då tyckte jag att han var bra.
Nilsson huserade i fjol i Mörrum som hade det riktigt jobbigt i ettan och även till slut åkte ur. Tranås AIF har ambitioner och vill vara med i toppen av ettan, där blir det lite annorlunda för Nilsson nästa säsong. Det blir två skilda världar. Nu har förvisso Nilsson tidigare representerat Troja och har egentligen under hela sin uppväxt spelat i ett spelförande lag, så det bör inte bli några problem. Ja, jag vet att under någon av säsongerna var det bottenträsk även för Troja i AS:
Över det hela taget ser jag Nilsson som en bra värvning av Taif, den går i linje med plånboken samtidigt som det är bra ålder på forwarden.

——

I papperstidningen hade vi en notis i början av veckan om att Johannes Nilsson inte kommer att spela med Boro i vinter, själv har jag glömt att skriva det här. Ber om ursäkt för det.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>