En bris av 10/11

Säsongen 2010/2011 måste ha varit något av ett rekordår för hockeytvåan. Helsingborg, KRIF och Vimmerby tog steget upp i ettan och serien var fylld av profiler. Förvisso huserade de flesta i VH och KRIF, där bland annat VH-trion Emil Georgsson, Joacim Hedblad och Robin Ekström satte mest skräck i motståndarna. I KRIF-lägret återfanns hockeybohemen med stort H – Robert Burakovsky. Vid sin sida hade han ett koppel av spelare som hade spelat på högre nivå. Nämner några: Daniel Brasar, Sebastian Arvidsson, Arto Miettinen, Olof Petersson med flera… Ja ni hör själva, det var bra klass på liret den säsongen. Där även Tyringe och Limhamn var riktigt bra.

Det är en bit kvar till hockeysäsongen, just nu laddar vi ju som bäst för fotbolls-EM, det ska bli riktigt fint. Men visst börjar man väl få lite 10/11-vibbar över nästa säsong. Jarkko Oikarinen skrev nyligen på för Kalmar HC, Daniel Ljungkvist har sedan tidigare förstärkt Boro och Jonas Pontusson har gått till HA74. Visst det saknas några till för att serien ska ha samma tyngd som 10/11, men vi vet att det brukar kunna smälla till lite varstans mitt under sommarvärmen.

 

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>