Vad händer i sommar?

Det vänder efter midsommar. Hockeysäsongen närmar sig med stormsteg, även att det är svårt att tänka så nu. Vi kan väl hoppas att sommaren blir lång, skön och precis sådan som vi romantiserar om den just nu innan semestern tar vid. Absolut.

Strax efter de där fyra eller fem veckorna är det ispremiär på många håll. Sedan tuggar träningsmatcherna i gång och innan man vet ordet av är det seriepremiär.

Jag säger inte att tiden är knapp, med det närmar sig absolut. Vad tror då jag kommer att hända under sommaren i Taif, Boro och HA? Ungefär det här:

Min gissning är att Tranås AIF, som just nu har två målvakter, åtta backar och tolv forwards under kontrakt, kommer att förstärkas av en till två forwards innan de stänger truppen.

Boro/Vetlanda är så gott som klara, kanske att någon till tas in. Har hört löst rykte om förre NHC-spelaren Jacob Brüggemann.
HA74 tror jag är klara med sin forwardssida, nyheten att viktige Gustav Borglin stannar i Sävsjölaget kom i dag, och därmed tror jag inte att HA kommer värvar fler forwards. Vet att klubben fortfarande är på jakt efter en ledande back och tänkas går väl att de har som mål att plocka in två backar.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>