Taif nära ny värvning… i alla fall lät det som det

Under måndagen var jag och kollade när Taif körde första ”riktiga” ispasset. Går naturligtvis inte säga varken bu eller bä om kvaliteten på laget redan nu, men för att vara blott andra gången laget var på is för säsongen så såg det helt okej ut. Intervju med nye tränaren Charles Franzén kan ni läsa här.

Efter träningen tog jag några ord med Taif:s sportchef Stefan Fransson. Han berättade att det inte är klart med vem som ska vara assisterande tränare till Franzén, men att klubben jobbar på en helhetslösning och ogärna vill ha det som i fjol, då Andreas Sandell delvis var med och delvis fick Stefan Fransson själv åka med när Sandell hade förhinder. Jag frågade ”Frasse” när spetsvärvningen (som han själv tidigare sagt att de letar efter) kommer. Han slingrade sig runt frågan och ville inte svara på när eller om det blir någon, men sa att det kan hända något inom de närmaste dagarna. Jag tolkar det som att ett nyförvärv är klart…typ. Vi får se, men om jag får tippa så har Taif landat en värvning inom 48 timmar…ungefär.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>