BLOGG: Där kom han

Och då blev det alltså klart med ett nyförvärv till Tranås AIF. Rightaren Viktor Lennartsson senast i Kumla blev i dag klar för Taif. Lennartsson svarade i fjol för hela 31 mål dels i Kumla men också dels i Grästorp, som han var med och kvalade kvar i hockeyettan. Det är naturligtvis ett fint facit då merparten (23) kom för Kumla och således inte i ett negativt kvalspel mot något sämre motstånd än under seriespelet. Stefan Fransson, Charles Franzén och Tranås AIF lär hoppas på runt 20 baljor från 23-åringen, vilket han bör kunna prestera nu när han får något bättre omgivning. Med det sagt har jag också beaktat att forward nu ställs i en något tuffare serie. Således känns det som en bra värvning, eller en – intressant – som man alltid tycker så här års, nu innan man vet fullt ut hur han fungerar i en ny miljö.

 

Runt övrig Höglandshockey har det varit tyst ett tag. Om jag får tro så tror jag att Boro/Vetlanda fortfarande går och hoppas på att Anton Hessel ska göra comeback och att laget tittar på alternativ, både efter någon ledig försvarare men även en eller kanske två forwards för att fylla laget.
Angående HA74: Jag har flera gånger skrivit att de söker en ledande back, så jag fortsätter att skriva det ännu en gång. För det är förmodligen där prio ligger just nu för Sävsjölaget.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>