Får Kjell med sig Ted?

I dag har jag varit på NHC:s summercamp. Kul att se de unga lirarna och det för ju direkt minnena tillbaka till hockeylägren som man själv var på.
Väl i i Nässjö träffade jag NHC:s nye huvudtränare Kjell Bergsten. Han var full av förväntan och tyckte att hans eget lag ser spännande ut (så klart). Bergsten berättade att han försöker få med sig Ted Svensson till Nässjö. Ted som tidigare har spelat för Boro, lirade i fjol för Åseda i trean, vilka han också står listad för även den kommande säsongen enligt Eliteprospects. Men enligt Kjell Bergsten kan det ändå bli så att han får med sig Svensson till NHC, vi får väl se vart det tar vägen.

I övrigt noterade jag under dagen att Taif-produkten Emil Lagerkvist kör vidare i Mjölby till vinter. Mjölby (som även presenterade Oliver Holm som hemvändande nyförvärv från Alvesta) är enligt mig en av seriefavoriterna att vinna den södra hockeytvåan.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>