Söderettan lag 3-5

Och rankingen rullar vidare…

 

5. Tranås AIF
Egentligen väldigt nära att rankas som fyra, men efter noggrant övervägande väljer jag att placera Taif som just femma. Backsidan ser mycket bättre ut än i fjol och framåt är det också något bättre. Visst att Johan Eriksson lämnade för Tingsryd men ersättaren Viktor Lennartsson känns faktiskt som ett strå vassare.

4. Kallinge/Ronneby IF
Först hade klubben inga pengar…sedan ramlade det in några intressanta nyförvärv och genast seglade KRIF upp som ett allettan-lag, i alla fall på papperet. Värvningen av Mikael Kurki från KooKooi SM-liigan är naturligtvis en jättevärvning. Kan även tänka mig att Alexander Lunsjö, som lirade några matcher för Rögle i SHL i fjol kan göra det riktigt bra. Har egentligen en hel drös med spelare som är vassa sett till nivån.

3. Vimmerby Hockey
Vimmerbys lagbygge är riktigt bra. Jag blir inte förvånad om de vinner höstserien. Värvningen av förre supertalangen Victor Crus Rydberg känns som en fullträff. Jag tror att Rydberg behöver omstarten i ettan och att Vimmerby behöver Rydbergs kvaliteter, det blir en bra matchning där helt enkelt. Hampus Berg som hämtats från Haninge har av vad jag har läst, gått bra på försäsongen likt hela Vimmerby.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>