Cupen blev inte som jag trodde

Var under lördagen i Landsbro och kollade lite på speedcupen. Själv var jag ledig och där med några vänner, enbart som åskådare. Tycker inte riktigt att cupen blev som i alla fall jag trodde på förhand. När jag åkte dit trodde jag att det skulle bli fartfyllt, öppna ytor och enorm anfallshockey. Så blev det inte, utan det kändes lite avvaktande. Men väl kul att det snart är igång i alla fall. Svårt att höja någon specifik efter en sådan cup, de spelade ju 1×20 minuter mot alla lag. Men. Jag tycker att Taif har en lovande junior på gång. Lukas Isaksson imponerade på mig och jag tror att han går en fin framtid till mötes.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>