Tisdagsplock

Var i dag i Tranås och gjorde inför säsongen på Viktor Lennartsson. Taif:s nye målskytt. Det kommer under slutet av veckan i papperet och på sajterna. Väl där träffade jag Ivar Arnesson som dras med någon form av skada. Han berättade att det just nu är osäkert om han spelar i seriepremiären på lördag, men att han ska till en naprapat under veckan och försöka få bukt på problemet.

——-

Noterade i dag att både Alexander Heiver och Joseph Jonsson nätade när J20-Superelit startade. Boro/Vetlanda-produkternas Karlskrona HK besegrade Växjö Lakers med 3-2. Målskytt där blev även Nässjökillen Jesper Hultberg.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>