Härliga tider

Det råder härliga hockeytider för tillfället… World Cup startar i morgon, Tranås AIF har seriepremiär och i dag har jag varit och kollat på både Boro/Vetlanda och HA74 i MYX-cup i Sävsjö.

—–

Angående Taif så tror jag att laget får det tufft under lördagen borta mot Dalen. Norrahammarklubben har något 50-års tjofräs, spelarna lär vilja bjuda sin hemmapublik på något bra. Är ganska säker på att det blir mycket folk, då det förmodligen kommer att vara ganska många Tranåsbor på plats, ser fram emot att se hur Taif, som gått kräftgång under försäsongen, agerar när det nu istället handlar om poäng.

 

——

Var i Sävsjö i dag, som fotograf på jobbet. Fick se både Boro/Vetlanda och HA74 spela riktiga matcher för första gången i år.
Tycker först och främst att Boro gör en bra match mot ett Mjölby som jag är övertygad om kommer vinna den södra hockeytvåan. MHC vann mötet med 4-3. Boro kom till spel med hela fem spelare födda 1999.
HA74 fick ingen riktig värdemätare, Nynäshamn var alldeles för dåligt. Sävsjögänget visade upp fin powerplay och gjorde många bra saker, men ändå svårt att få en ordentlig bild när det lyser 10-2 från resultattavlan. Men en sak är säker…Marcus von der Geest och Robin Carlsson kommer att vinna matcher åt HA74 i vinter.

—–

Tingsryd besegrade Björklöven i Umeå, gott så!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>