Tankar från helgen

I lördags var jag och såg Tranås AIF:s seriepremiär mot HC Dalen. Tycker egentligen att Taif gör en ganska bra match, men det går ju fortfarande ut på att göra mål. Dalen var något bättre än vad jag hade trott, kanske inte det flashigaste laget i serien, men de följer sin spelidé och har en bra målvakt i Adam Bengtsson. Taif kom inte upp dit där de själva vill vara och jag tror att publiken i Stiga arena får se ett revanschsuget lag på onsdag mot Halmstad.

—-

HA74 vann egna cupen under helgen. Såg finalen under söndagen då Sävsjölaget besegrade Mjölby med 4-3, kanske att oavgjort hade varit mest rättvist där. Förstår frustrationen hos Mjölbyspelarna för domaren blåste verkligen sönder stora delar av matchen och MHC-spelarna fick en hel del konstiga domslut mot sig. Med det sagt tar jag inte ner HA:s insats, de kan vara nöjda och de ser intressanta ut inför säsongen.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>