Nattsuddar

Klockan är 23:30. I dag har jag åkt bil, mycket bil. Kristianstad tur och retur, om du åkt den vägen så vet du vad man ser. Skog och åter skog, det kommer någon form av civilisation, runt Växjö, sedan inget mer. Det är rak landsväg mitt ute i skogen. Vad hände i Skåne? Jo, KIK var på plats, Taif skulle ha varit det, men de var det inte. Mer om det kan du läsa här: Krönika från matchen eller här: Text från matchen.
Taif måste ta tag i det här nu, senast på onsdag. Då måste faktiskt laget vinna och mer viktigt: De måste göra en bra prestation, fast poängen är naturligtvis viktigast.

——

HA74 åkte på en propp uppe i Motala i lördags, efter de två inledande storsegrarna, så tror jag faktiskt det var nyttigt för laget.

—–

Boro/Vetlanda besegrade Olofström under söndagen, trodde på förhand att de skulle vinna, men kanske inte så enkelt. ”Hytten” stod i mål för OIK – en legendar.
Boro/Vetlandas tränare Nils-Gunnar Svensson instagrammade ut en bild på en annan legendar efter matchen. Rolf Ridderwall var på plats och synade Boro, samt sina benskydd från början av 1990-talet som fortfarande hänger inne i tränarrummet i Borohallen.

—–

HV71 – vad händer? laget går starkt. På väg tillbaka mot toppen av svensk ishockey? kanske, serien är ung. KHK då? Vad händer där, hade någon kunnat tro på så här fin inledning? Inte jag i alla fall…

Men allra värst… naturligtvis Västerviks IK, det där är en inledning som absolut INGEN trodde på. Riktigt kul, hur många omgångar varar det? Tja, vi får se.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>