Veckans femma

För andra gången kommer här veckans femma:

 

Målvakt:

Gabriel Popanicic, HA74.
Testades förvisso inte under onsdagen då laget vann med 12-1, men kom in i ett svårt läge under lördagen (HA låg under med 4-0) släppte då en puck under resten av matchen. Totalt två insläppta på en match och två och en halv period (styvt).

 

Backar:

Rikard Jersenius, Boro/Vetlanda-Marcus Korutschka, HA74
Jersenius är spelaren som sällan får några rubriker, drar ett tungt lass i en ganska tunn backuppsättning för Boro och spelar otroligt mycket samt gör det väldigt bra. Korutschka fortsätter att leverera för HA74, 4+1 på två matcher är naturligtvis ett fint facit för en försvarare.

Forwards:

Linus Karlsson, Boro/Vetlanda – Isac Brännström, HV71 – Robin Carlsson, HA74
Nässjökillen Brännström debuterade för HV71 i SHL, samt öser in poäng i klubbens J20-lag. 17-årige (snart) Linus Karlsson hade 2+2 under veckan. Robin Carlsson fortsätter att ösa in poäng för HA74, leder serien poängliga (delat med Marcus von der Geest) på elva poäng efter tre matcher.

 

Inte någon Tranås AIF-spelare, tänker du? Ja det säger en hel del om hur det laget presterade under veckan som gick.

Vilka tycker du borde ha varit med? Kommentera gärna.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>