Veckans femma

Då var det måndag igen och här kommer veckans femma:

Målvakt: Victor Johnson, Tranås AIF
Hade 93,10 borta mot Kallinge/Ronneby i söndags, en vecka där egentligen ingen av målvakterna som var igång föll ur ramen, så tycker jag Johnsons prestation ändå var starkast.

Backar: Daniel Ljungkvist, Boro/Vetlanda-David Samuelsson, Nässjö HC
Ja, Ljungkvist är ett tråkigt val (Han kanske kan vara med varje vecka egentligen) men hade 1+1 när Boro besegrade Alvesta. David Samuelsson svarade för tre assist när Nässjö hade seriepremiär.

Forwards: Philip Hjelmgren, HA74–Linus Karlsson, Boro/Vetlanda– Eric Gustafsson, Tranås AIF
Hjelmgren ska enligt rapport varit grymt bra i båda HA74:s matcher under veckan. Linus Karlsson, killen är 17 år, hattrick i onsdags och 1+1 i söndags, Gustafsson svarade för fem poäng i onsdags, vilket bara det bör ge en plats i veckans femma.

 

Vilka tycker du borde ha varit med? Kommentera gärna, eller maila: Alexander.Jepsen@smt.se

—–

I går var jag och såg Nybro-Halmstad. Sävsjökillen Kristian Frisk var kanske bäst på isen och sett enbart till den matchen har jag svårt att förstår varför han fått sådan massiv kritik av de egna supportrarna. Killen är ju spelsmart deluxe. Kul att se Taif-Nybro på onsdag, om det var så att Frisk hade en lyckoträff i söndags…eller om han är så bra. I övrigt var det en mycket medioker match. Varken Nybro eller Halmstad övertygade, där ändå Nybro-backen Victor Bolins skott är något som Taif måste se upp med på onsdag.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>