Härligt derbyscenario

Det kan nästan inte bli bättre för hockeyälskarna på Höglandet. Matchen mellan Boro/Vetlanda och HA74 närmar sig.
På lördag smäller det.
Trätobröderna ligger etta och tvåa i serien och om båda lyckas vinna sina matcher på onsdag (Boro möter Mörrum på bortaplan och HA74 tar emot Olofström) så kan det mycket väl vara en seriefinal vi får bevittna i Borohallen på lördag (Lite beroende på Jonstorp).
Härligare derbyscenario går knappt att få.

Konstaterar från helgen att Boro/Vetlanda och framförallt målvakten Joakim Berggren måste ha gjort en jättematch borta mot Mjölby. Laget saknade flera tongivande spelare och enligt rapport ska rutinerade Joakim ”Myggan” Andersson ha tvingats kliva av efter uppvärmningen.
Berggren i målet motade 44 skott och jag läste på Corren.se att 26-åringen hade storspelat.

– Usch. Riktigt sur förlust. Boro hade en ruskigt bra målvakt (Joakim Berggren), men i stort sett ingenting annat. Vi var så mycket bättre under hela matchen, men det gäller ju att göra mål också. Det är de som räknas, sa Erik Vikström (tränare MHC) till Corren.

Själv var jag och såg HA74 som inte alls gjorde någon bra match hemma mot Alvesta. ASK kom ut stort och var i alla fall i går lite bättre än vad jag hade trott. Sett till hur Sävsjölaget spelade i går så var kanske en förlust välbehövlig. De kanske studsar upp ordentligt efter den.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>