Så här stor chans får ni aldrig igen, HA74

Efter Varbergs uttåg ur hockeyettan så kommer förmodligen kvalserien till ettan bestå av fem lag där två kvalificerar sig för spel i just hockeyettan till säsongen 2017/2018.
HA74 har gått starkt under egentligen hela hösten och har tillsammans med Mjölby visat sig vara de två bästa lagen i den södra tvåan.
I och med det ligger vägen vidöppen för något av lagen att sno åt sig den där platsen i hockeyettan till nästa säsong.
Sävsjölaget har egentligen under flera säsonger sagt att de gör en satsning. De ska ta sig vidare och fortsätta klättra i seriesystemet.
Till Tobias Ståhlgren, Viktor T Brändström och övriga i HA74 säger jag: Satsa nu, så här öppen blir aldrig er chans igen. Slå på stora trumman och gå för det. Vill ni verkligen nå en nivå till så är det precis rätt läge här och nu.
Självklarheter, naturligtvis, men jag reflekterade inte över det först när nyheten om Varberg kom. I dag kom det till mig, de som det gynnar mest är satsande lag underifrån som automatiskt har en mindre motståndare att slå ut.
Nu hade nog de bästa hockeytvåan-lagen förvisso slagit Varberg i en kvalserie i alla fall. Men ändå, så här öppen blir aldrig chansen igen.

Våga satsa nu och gör det då ordentligt!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>