Frisk fixade drömstart för Nybro

Nybro Vikings var som bekant ett av lagen som tog sig till allettan. Något som Tranås AIF inte lyckades med.
Under tisdagen var det premiär för Vikings som besegrade hajpade Borlänge på hemmaplan med 2-1. Stor matchhjälte blev Sävsjökillen Kristian Frisk som fixade 2-1 till Nybro och således även tre poäng till Vikingarna. En drömstart för Nybro som inte hade spelat en match i allettan på fem säsonger.
– En otroligt bra start. Jag tror det här betyder mycket för folk i Nybro, det är många här som vill att vi är ett lag som vinner på den här nivån, sa HA74-produkten Kristian Frisk till Barometern efter matchen.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>