Närmar han sig en återkomst i moderklubben?

Först och främst: Usch, vad jag lider med Rickard Jersenius. Om du läser detta, krya på dig!

Patric Christiansson är inte helt klar för Mjölby. Men vi vet ju hur sådant här brukar sluta. Jag vågar lova att han blir det under helgen.
Funderade lite på det där nu när jag körde hem från jobbet.
Känns det inte mer och mer som att Christiansson står där i Stiga arena och hälsar på domarna med C:et på tröjan nästa säsong?
Nivån var förmodligen lite för låg för att den forne Taif-kaptenen skulle tycka att det gav mer än det tog att pendla till Nässjö. Tanken var väl egentligen sund att börja där, eftersom att han varit borta två säsongen från ishockeyspel.
Nu dök chansen upp med Mjölby och på en högre nivå är det lättare att vara mer redo till nästa säsong.

Jag tar inte gift på att planen är en comeback i Taif nästa höst – men visst börjar det kännas som det mer och mer.

Kul att Isac Brännström får chansen att spela landskamper med U19-landslaget. Extra kul att det sker utomlands och i Schweiz…dit åker man kanske inte bara för att annars.

Snackade med Hampus Alexandersson också i dag. Taif-målvakten som gjort det riktigt bra den här säsongen har varit utlånad vid några tillfällen till IKO. Tog pulsen lite i fall de snackat inför nästa säsong. Det har de inte, om man ska tro klubbchef Åkerberg och Alexandersson själv.
Jag tror dem.
Det visade sig att några klubbar hade hört av sig till Taif-keepern, lite löst. Inget konstigt i det. Han har haft en bra säsong och skulle vara värd chansen. Frågan är om det är rätt att ta den redan nu? Alexandersson är ung, kommer att ha fina utvecklingsmöjligheter i Tranås även nästa säsong.
Perfekt för honom att stå kvar i ett ”under topplag” en säsong till.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>