Play off

I morgon inleder HA74 Play Off mot kvalserien mot hockeyettan. Sävsjölaget ställs mot Trollhättan och mer om det kan läsas här.

Jag har tidigare skrivit att jag tror att HA74 kommer att nå kvalserien, vilket jag fortfarande tycker att de ska ha bra chans att lyckas med. Visst är truppen tunn och Trollhättan är heller inget dåligt lag. Men sett över tre matcher så tycker jag att Hockeyalliansen ska klara det här – speciellt med tanke på hemmafördelen.

Hörde mig för lite under gårdagen och supportrarna tror att de ska kunna bli så många som följer med till Trollhättan på lördag, så de ska – faktiskt – hyra en dubbeldäckare. Räkna med härlig inramning i den matchserien.

Tips: 2-1 i matcher till HA74.

—-

På torsdag är det dags igen för Tranås AIF. Laget slog som bekant ut Grästorp med 2-0 i matcher under förra veckan. Nu väntar Väsby i Play Off 1. Väsby ska vara ett offensivt skickligt lag där en spelare att hålla ögonen på är Fredrik Forsberg som smällt in 20 kassar i år. Förvisso har Lubomir Fetkovic skjutit 21, men enligt uppgift ska Forsberg vara något extra. Fetkovic kommer nästa säsong att spela i allsvenskan för Almtuna.

Lär bli en väldigt jämn matchserie det här, Väsby får stå lite som favorit med tanke på hemmaplansfördelen. Samt att de enligt uppgift är underskattat och smugit lite under radarn under hela säsongen.

Tips: 2-1 i matcher till Väsby.

Boro/Vetlanda missade som bekant Play Off. En missräkning naturligtvis. Truppen visade sig vara lite för tunn och Boro tappade poäng i ”fel” matcher och fick till slut se kvalplatsen rinna dem ur händerna när Trollhättan vände mot Mörrum i den sista omgången.
Jag har skrivit tidigare att jag trodde att Boro hade bra chans att nå kvalserien och får därmed fel i det tipset.
Ska bli intressant att se vem som blir huvudtränare för laget. Nils-Gunnar Svensson lämnade besked i söndags att han kommer att fortsätta som assisterande nästa säsong.

 

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>