Forwarden kanske kan vara ett alternativ

Anton Lindgren och Tranås AIF har bestämt sig för att gå skilda vägar. Tycker inte riktigt att Lindgren kom upp i Taif och att det är sunt av båda parter att gå vidare på andra håll. Lindgren har sett bättre ut tidigare år när han har varit motståndare i Stiga arena och förmodligen så stämde det inte riktigt för honom att spela i Tranås.
Så är det, alla passar inte överallt.
Funderade lite på spelare som kanske kan bli aktuella för klubben till nästa säsong. En som poppar upp i huvudet är Filip Petersson. Känns som att han är en spelare som kommer att få ett samtal från Taif. ”Fille” som spelare behöver en större roll än den han har i Kristianstad. Min känsla säger att det mycket väl kan bli som så att Petersson vänder hemåt till nästa säsong.


Jag har hört att HV71 delar ut pris till årets junior i kväll innan matchen mot Luleå. Jag vågar nästan lasta hem, hus och min katt Sudden på att Erik Brännström kommer att få det där körkortet. Nässjökillen är väl värd det i så fall.


Hör från olika håll att Marcus Ejdegård kan vara på väg tillbaka till HA74. Forwarden som lånades in från Mariestad har saknats den senaste tiden på grund av en skada.


Ny tränare till Boro? Jag har inte hört någonting där än, men jag kan tänka mig att en som det kommer att ringas till är Vimmerbys Eric Karlsson. Om Karlsson sedan vill ta uppdraget vet jag inte, men han har ändå en relation till klubben då han spelade för Boro för några säsonger sedan. Samtidigt känner han Nils-Gunnar Svensson så övergången är väl inte helt otänkbar, om nu inte VH tänker satsa på honom även nästa säsong.


Lillebror Brännström står det om ovan i bloggen. Storebror Isac skrev i går seniorkontrakt med HV71, Stort Grattis!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>