Födelsedag – de har dragit bäst

Tidigare i veckan fyllde den här bloggen ett år, grattis. När man som jag driver en blogg så är det naturligtvis kul när folk läser den. Vi har verktyg för att mäta vilka inlägg som lästs bäst (flest gånger). Nedan följer en lista på vilka inlägg som dragit flest ögon till sig under året.

 1. Wahlberg snudd på unik i svensk hockey
  Ett inte allt för gammalt blogginlägg som handlar om Åsedakillen Emil Wahlberg, nu i Västervik, som har spelat på alla seniornivåer utom SHL.
 2. ”Profiler tippar kvalserien”
  Inför kvalserien mot hockeyettan där Torbjörn ”Hytten” Viktorsson, Johan Karlsson, Tomas Gustavsson och Mikael Mjörnberg delade med sig av sina tankar innan pucken släpptes.
 3. ”Tränarnas tips”
  Inför säsongen med samtliga hockeytränare i ettan. Ringde i höstas upp alla tränarna i den södra ettan och de fick anonymt tippa hur serien skulle sluta. Det var tydligen uppskattat av er läsare. Blir en favorit i repris innan pucken släpps igen.
 4. ”Därför bör Boro skicka hem slovaken”
  Boro/Vetlanda hade gjort en chansvärvning som inte höll. Därför skrev jag att de borde skicka hem honom. Något som även klubben tyckte och Martin Keckes fick senare lämna klubben. Ett beslut som förmodligen inte hade något med inlägget att göra. Slovaken var helt enkelt inte tillräckligt bra.
 5. ”Så här stor chans får ni aldrig igen, HA74”
  Känns ganska aktuellt just nu. Skrev ett inlägg om att HA74:s chans att nå hockeyettan aldrig skulle bli så här stor igen. Raderna plitades ned dagarna efter att Varberg hade dragit sig ur.

Tack för att just du har läst bloggen. Jag hoppas att den ger dig något i din vardag. Fortsätt gärna läs och sprid den mer än gärna vidare till fler, om du vill.


Ja, vi ska naturligtvis också prata om HA74. I går besegrade laget Mjölby på bortaplan.
Känslan inför matchen var att om de skulle få med sig tre poäng, ja då skulle det faktiskt bli upp till dem själva under fortsättningen. Då tänkte jag att om de gick noll, så skulle laget bli beroende av andra resultat under resten av resans gång för att det faktiskt skulle fortsätta vara möjligt med avancemang.

Nu är vägen oerhört lång och även om Sävsjölaget har gjort det både bra och väldigt bra under de inledande tre matcherna så är ännu inte känslan att de klarar det. HA74 har gjort tre starka insatser. Förlusten och bottennappet kommer närmare, klart att det kommer att komma en match när de är dåliga. Gäller för laget att få den matchen borta mot Halmstad.

En stark start som borgar för fortsatt härliga matcher under fortsättningen. Och sett till starten finns ändå alla möjligheter att faktiskt klara det. Svårt att tycka något annat i den frågan.

Gabriel Popanicic förtjänar ett omnämnda för sin insats mot Mjölby. ”Gabbe” har haft en tyngre säsong än vanligt men har hittills under kvalserien både tagit revansch på sig själv och visat de som tvivlat att han är att räkna med.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>