Pelle på väg hem

Jag har skrivit det i något inlägg tidigare, att Pelle Karlsson ska vara på väg till Boro/Vetlanda. Nu har jag hört det igen, från fler. Det som sagts är att Karlsson ska ha haft kontakt med moderklubben och att en flytt hemåt är aktuell. Pelle, som blir pappa för första gången vilken dag som helst, flyttar förmodligen hem till Landsbro och då känns väl Boro/Vetlanda som det valet han kommer att göra. Att han lämnar Nybro ser jag som ganska klart. Vi får se vart det tar vägen. Karlsson vore naturligtvis en nyttigt tillskott för Boro/Vetlanda. En stabil och defensiv försvarare som gjort flera säsonger på en högre nivå än tvåan är ofta goda injektioner i just hockeytvåan.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>