Avgörandets dag

I morgon står HA74 inför avgörandet. Läste att klubben redan fyllt en buss till matchen som går i Värnamo. Hoppas verkligen att vi slipper läsa om knallskott efter matchen. Skärpning till den individ/ de individer som förstör för alla andra.

Vad ska man tro om matchen? I grund är HA74 något bättre än Värnamo, tycker jag. Frågan är om de pallar nu? Två gånger under kvalserien har Sävsjölaget haft ”press” på sig – Kalmar och Mjölby hemma – hade de tagit tre poäng där och då så hade läget, där och då, varit väldigt bra för Hockeyalliansen.
Vi får se i morgon men känslan är tre poäng till HA74, om nu det säger något.


Pelle Karlsson till Boro. Något som jag skrev om här för en tid sedan. Övergången är inte klar men det mesta talar ju för att Karlsson kommer hem till moderklubben nästa säsong. Pelle kommer att bli en fin injektion för laget.


På tal om Boro: Ny sportchef i Mjölby blir Jacob Karlborg. Karlborg som spelat en match för Landsbroklubben, då föll de blåa borta mot Osby med hela 9-1(!). Karlborg har även gjort två säsonger för Tranås AIF.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>