Grönborg hade Landsbrokillen under luppen

Som rubriken antyder så har förbundskapten Rikard Grönborg under våren haft ögonen på en Boro/Vetlanda-produkt. Linköpings Anton Karlsson, som nyligen förlängde med SHL-klubben, fanns med i tankarna hos Grönborg till landskamperna som just nu spelas i Ungern. Fick ett tips om detta om skickade ett sms till förbundskaptenen för att kolla att uppgifterna stämde. Vilket de gjorde eftersom jag fick detta svar:
”Hej Alexander. Jo, Anton var en av spelarna vi tittade på inför första veckan. Mvh Rikard Grönborg”.

Nu blev det inga landskamper den här gången. Men klart är ju åtminstone att Karlssons säsong inte gått obemärkt förbi.


Nässjö HC har förlängt med tre spelare inför nästa säsong. Lagkapten Emil Lundkvist, Marcus Nyberg och poängspelaren Eric Berggren blir klubben trogen. Det var något som klubben meddelade via sin facebooksida under gårdagen.
NHC är som bekant ”bästa tvåa” i kvalet mot hockeytvåan. Som jag skrivit tidigare så tror jag fortfarande att de kommer att få en så kallad friplats mot just tvåan. Vi får se när det där förbundet har tid å ha möte hur det blir.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>