Taif-spelarna till Australien

Taif:s lagkapten Sebastian Ottosson och försvararen Niklas Dahlberg står inför ett hockeyäventyr. Duon kommer under sommaren att spela ishockey för Melbourne Ice på Australien.

– Kom väl upp och vi började att prata om det helt enkelt och vi fick möjligheten att åka ned och testa på att bo i Australien. Kul att testa hockeyn, deras kultur och upptäcka landet, säger Ottosson.

Vet du något om ligan och så eller ser du det mest som ett äventyr?
– Jättesvårt att säga något om ligan när man inte riktigt vet hur det är där nere. Har egentligen ingen aning om vilken nivå den håller men visst är det ett äventyr som man kommer att ha med sig resten av livet. Samtidigt kommer vi att ha möjlighet att träna bra både på is och försäsong med löpning och styrka.

Du känner att du kommer vara bra förberedd när du kommer tillbaka till Tranås i augusti?
– Ja det är min förhoppning.

Det finns ingen risk att bli mätt på det i och med att ni kommer vara på is hela sommaren?
– Nej det tror jag inte. Vi hade det så när jag spelade i Linköping en sommar där så var vi på is två gånger per vecka under sommaren och då var det inget jag tröttnade på. Det var bara kul och inget som jag tröttnade på då.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>