Forwarden kan vara ett alternativ för Taif

Tranås AIF:s tränare Charles Franzén och spelarna Niklas Dahlberg och Sebastian Ottosson är just nu i Australien och leder/spelar för Melbourne ICE. Ytterligare en svensk finns med i laget, nämligen Kristoffer Backman som den senaste säsongen spelat för Vimmerby där han svarade för sju poäng på 44 matcher.
Backman har tidigare haft ”Challe” som tränare i Östersund och om kopplingen de två emellan inte funnits tidigare så finns den ju definitivt nu. Förvisso är det bara mina egna spekulationer och jag vet inte alls om Backman ska vara kvar i Vimmerby eller ej. Men visst känns det väl som att han är en forward som Taif för en dialog med om nästa säsong.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>