Helgplock

Under veckan blev det klart att Tranås AIF kommer att ställa upp i en försäsongsturnering i Västervik. Cupen spelas den 25-26 augusti och Taif kommer att möta Västervik, Vita Hästen och Vimmerby.

– Vi var jättenära att få klart med Sönderjyske, som spelar i danska högstaligan. De var i stort sett på väg hit, men det sprack i sista stund, säger Peter Helgesson från VIK till Västerviks Tidningen. Han fortsätter:

– Men vi hade en plan B och den körde vi på nu med Tranås. Det känns bra att få allt klart, så vi kan börja promota evenemanget, säger Helgesson.

– Tranås har VIK haft flera hårda duster mot genom åren.
————-

Du har väl inte missat TV-klippet som kanadensisk media har gjort om/med Erik Karlsson? TV-bolaget har varit i Vetlanda och Landsbro och sökt EK65:s rötter. Inslaget ser du här.

Klippet har deladats av många på facebook en av de som delat är Leif Hedberg, som tidigare jobbade på Vetlanda-Posten. Hedberg skriver följande på sin FB:

”Så här fantastiskt hyllar Kanada Erik Karlsson!
Och så här fantastiskt hyllar Erik sin hembygd!
Ett personligt minne som journalist:
Erik hade gjort 21 mål i en pojklagsmatch som 10-åring i Borohallen.
Mamma ringde och tipsade om det och givetvis åkte jag ut, träffade Erik och gjorde en grej och tog fram 21 puckar för bilden.
Samma dag som artikeln publicerades ringde pappa ”Höken” till VP och var fly förbannad för att vi glorifierade sonen…

En skön anekdot tycker jag.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>