Uppgifter och rykten i övrigt

Hör en del även om andra lag än de som min arbetsgivare har inom sitt bevakningsområde…
Delar med mig av det jag har hört de senaste dagarna:

Jag har tidigare ryktat Mjölby-duon Philip Dimtrén och Martin Carlberg till Boro/Vetlanda. Det senaste jag har hört där är att Dimtrén kommer att stanna i Mjölby, det ska i alla fall inte bli Boro. Samtidigt är Carlberg nu nära en övergång till hockeyettan och klubben Helsingborg.

Bröderna Fabian och Daniel Bohman ska ha varit och besökt Kalmar HC.

Rykten är som alltid rykten.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>