Mjölby eller Taif men HA74 kan nog avskrivas

Ett rykte har gått om att Christian Andersson Gran varit aktuell för HA74. Något som även jag har haft på ”silly sidan” här på bloggen. Samtidigt har jag tidigare skrivit om att han är ett namn för Taif.
Tranås kan vi nog inte helt avskriva än för Mjölbyspelaren.
I dag har corren.se snackat med forwarden som där säger följande:
– Jag är klar med min utbildning till sommaren och håller som bäst på att söka jobb. Jag börjar i den änden, hockeyn får komma i andra hand, säger Christian Andersson-Gran, som dock bestämt sig för att bo kvar i Linköping.
– Det säger ju sig själv, ska man bo kvar i Linköping finns det ju inte så många lag att välja på. Om möjligheten finns vill jag fortsätta spela hockey, det är fantastiskt roligt fortfarande. Men jobbet går först, säger Christian Andersson-Gran.

Om man läser lite mellan raderna: Mjölby eller Tranås. Men klart är att uppgifterna om en övergång till HA74 kan avskrivas.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>