Blir Troja-Rasmus HA74:s första nyförvärv

Under dagen har rykten nått mig att Troja/Ljungbys Rasmus Johansson ska vara en spelare som HA74 är intresserat av. Orreforskillen som nyligen var med och spelade upp Troja i allsvenskan är rutinerad för nivån, trots att  han fyller 27 i juni.
Johansson, som har Nybro som moderklubb, har varit med om tre allsvenska-avancemang. Två med Tingsryd (09/10 och 14/15) och så då nu med Troja. Försvararen svarade för 20 poäng i serien under vintern som gick och vore enligt mig en perfekt värvning för Sävsjöklubben.
Det som talar för HA74 är att Johansson bor i Växjö. Det som talar emot är om Johansson vill testa på allsvenskan, i fall då Troja väljer att förlänga med honom.

– Jag har pratat med Torstensson (Viktor, assisterande sportchef HA74) men det känns som ett långskott. Det ska mycket till om jag ska spela där, säger Rasmus Johansson.

Att döma av Johanssons uttalande så låter mina uppgifter inte jättetrovärdiga. Men det är som alltid så här års – vi får se var det landar.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>