Händelserik vecka

Det har hänt en hel del runt Höglandshockeyn den här veckan.

Det började i tisdags med att Rasmus Nilsson och Johan Nyqvist förlängde sina avtal med Nässjö HC.
Samma dag benade tidningen ut en del frågetecken runt Tranås AIF. Då visade det sig att Daniel Håkansson var ett namn som klubben hade fört en dialog med angående nästa säsong. Senare under veckan skrev Håkansson på för seriekonkurrenten HC Dalen.
Det stod samtidigt klar att Jesper Ruda och Erik Köpman lämnar Taif. Jag kollade upp uppgifter som inkommit om att HA74 har för avsikt att värva Troja-backen Rasmus Johansson. ”Agge” berättade då att han har varit i kontakt med Sävsjöklubben men att det troligtvis inte blir något spel för honom där till vintern. Senare under veckan hade sedan Barometern uppgifter om att Johansson troligen kommer att spela för moderklubben Nybro till vintern.

Under onsdagen kom besked om att Nässjökillen Adam Bengtsson inte kommer att fortsätta spela för HC Dalen. Var målvakten spelar nästa säsong är oklart. Men han sa själv att det antingen blir spel högre upp eller att han slutar.
Under lill-lördagen ”värvade” HA74 Marcus Ejdergård. Forwarden spelade ju som lån för klubben redan i vintras men blev nu klar som permanent HA74-spelare.
På torsdagen blev tvillingarna Axel och Edvin Hermansson klara för spel med Boro/Vetlanda i hockeytvåan och Alexander Stensson klar för HA74 i hockeyettan.

Och nu under fredagsmorgonen stod det klart att Stefan Fransson blir klubbchef för Tranås AIF. ”Frasse” har ju som bekant haft rollen som sportchef under några år och klubben väljer nu att göra en bredare satsning på sin marknadssida. Då omvandlas Franssons roll till just klubbchef som innebär att han fortfarande kommer att agera som sportchef fast med fler uppgifter och att han kommer att vara heltidsanställd.

Finns några nya rykten här å bloggens silly season-sida, i alla fall veckofärska. Ha det fint!

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>