Ett drag som gav fina slantar

HA74 valde att via sin facebooksida sälja förra säsongens matchställ. Ett drag som gav fina slantar in på kontot. Totalt gav försäljning 23 305 kronor. Då utgångsbud på varje tröja var minst 450 kronor så förutsätter jag att de kostade 450 kronor för Sävsjöklubben att köpa in. Totalt såldes 25 tröjor (25×450=11250) Alltså bör nettoinkomsten ha landat på 12055. Nästan en månadslön för en toppspelare….typ.

Bäst betalt fick klubben för målvakten Gabriel Popanicic tröja, den landade på 2600. Näst dyrast var det att köpa Martin Anderssons som köparen fick betala 2500 kronor för, tredje dyrast var lagkapten Simon Lantz som såldes för 1500 kronor.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>