Två Taif-operationer

Jacob Heiman här igen som gästbloggar lite på Jepsens blogg. Senast blev det en krönika från mig. Nu blir det två mindre nyheter.

Hockeyettanlaget Tranås AIF förbereder sig för fulla muggar för säsongen som stundar och för två av spelarna är det operationsbordet som gäller. En av dem har redan varit och gjort ett ingrepp. Det handlar om backen, Adam Johansson, som har tagit bort ena njuren. Adam fick problem med den för något år sedan och kände att den störde honom lite för mycket nu och valde att ta bort den.
När jag pratade med honom under gårdagen så räknade han med att vara tillbaka i träning under nästa vecka.
Vet ni vem som också spelade med bara en njure i Taif? Jo, den egna produkten Johan Ström tog bort ena njuren efter en smäll under tiden i HV71.

Den andra spelaren som väntar på operation är målvakten Victor Johnson. Victor som har haft problem med skador de senaste åren väntar på att få göra ett litet ingrepp i ena ljumsken. I skrivande stund vet han inte när det blir. Han hoppas det blir så fort som möjligt. Victor är med och kör för fullt med laget och under gårdagens 3D-träning såg han pigg ut.

Dessa två ingrepp är inget som kommer att störa säsongsupptakten för någon av spelarna.

På återhörande!

//Jacob Heiman, medarbetare på sporten.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>