Kan han hamna i Dalen?

Tranåskillen och den tidigare Boro/Vetlanda-målvakten Anton Dunåker har den här säsongen representerat Mjölby. Ett tips har nått mig att målvakten nästa säsong kan komma att representera HC Dalen i hockeyettan.
Av vad jag har hört så ska Dunåker studera i Jönköping, så det talar väl för den övergången.


Taif:s lag börjar bli fullt. En back och kanske en forward till in om jag får gissa. Min tidigare profetia om att Patric Kristiansson ska göra comeback i moderklubben verkar alltså inte slå in, bittert att ha fel 😉
Viktor Lennartsson då? Är det honom de väntar på? Kanske är det så. En back till ska ju in och det är också uttalat från klubbens sida.


I morgon åker jag till Jönköping och träffar Nässjökillen Erik Brännström inför NHL-draften. Text kommer att finnas på tidningens sajter senare i veckan.
Jag drar till från höften och gissar på att han går som nummer åtta till Buffalo.
Överskattar jag Brännström? Vi får se i helgen.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>