Taif tvåa i Västervik

Tranås AIF har under helgen spelat en träningsturnering i Västervik. Tufft motstånd då laget mött allsvenska hemmaklubben samt Vita Hästen och tippade topplaget i hockeyettan – Vimmerby.
Taif svarade för en stark turnering och slutade som tvåa efter finalförlust mot Vita Hästen med 6-1. Seger tidigare i turneringen mot Västervik efter sudden och ”full tidare” mot Vimmerby gav finalplatsen.
I grund ger jag inte mycket för träningsmatcher, det säger inte supermycket och en turnering som denna då de spelade 2×20 minuter gör det hela än mer speciellt.
Men visst ska Tranås ha ett framhållande för att de tog sig till final, samtliga motståndare är på förhand rankade högre än laget.

På söndagen går HA74 upp igen, returmöte med HC Dalen i Norrhammar. Lagen möttes ju så sent som i onsdags. Då vann Dalen med 5-0, återstår att se om Sävsjögänget spräcker nollan för säsongen. Ska vara en del skador och sjukdomar som gäckar HA74 och om jag är rätt informerad kommer de att spela på fem backar och tio forwards i eftermiddag.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>