Jobbig situation

Ingen vidare situation för HA74 så här i inledningen på debutsäsongen i hockeyettan. Att laget föll mot tippade toppgänget Vimmerby med 4-2 i går säger naturligtvis ingenting. En frånvarolista som är alarmerande och sex spelare inlånade gör naturligtvis att matchen i sig inte säger någonting.
Ändå skönt för Sävsjögänget att det kommer nu och att serien inte har börjat. Thim Skoog är alltså off i tre veckor och är nu, mig veterligen, den andra spelaren som bär gips då även nyförvärvet Mikael Roslund går med handen i ett paket. Pontus Hedståhl får svar i morgon på sin röntgen, återstår att se om han sällar sig till skaran med gips efter det.
Däremot borde Roslunds hand snart vara återställd och han bör snart vara redo för spel igen.


Nässjö HC träningsspelade i går, onsdag, hemma mot Borås. NHC slogs tillbaka med 1-5 och målet gjordes av Simon Eirelid.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>