Härlig hockeyonsdag

Det är bara några timmar kvar till en härlig hockeyonsdag. Först och främst är det den 22:a och sista omgången av den södra hockeyettan. Tranås AIF jagar en poäng bakom Dalen om den femte allettan-platsen. Jag har hela säsongen trott att Taif ska lösa det här och det gör jag fortfarande. HA74 ställs som bekant på hemma-is mot just Dalen. Sävsjölaget vann mötet i Norrahammar och jag tror att HA74 kommer att vinna även i kväll. Mitt tips är att Dalen inte pallar i kväll.

I hockeytvåan väntar ett Höglandsderby. Boro/Vetlanda tar emot Nässjö HC i en så kallad ”gratismatch”. NHC har inget att spela för, mer än att spela bort värste rivalen Boro från alltvåan – en morot.
Boro har inte gjort något mål på de senaste två matcherna – 120 minuterna. Kanske att det blir islossning i kväll för enligt rapporterna från de senaste matcherna har laget spelat bra. Tipset på Boro.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>