Tyringe-gate

På torsdagen uppkom uppgifter om fullständigt kaos runt Tyringe Soss. Enligt de första rapporten hade klubben sparkat tränaren Marcus Norell. Varpå spelartruppen ska ha svarat genom att packa ihop sina tillhörigheter och lämnat.

Tidningen Norra Skåne, bekräftade senare att Norell är sparkad.

– Jag kan inte tänka mig vara kvar och spela i Tyringe efter detta, säger spelaren Mattias Eriksson till Norra Skåne.
– Tyvärr så ville inte styrelsen lyssna på oss. Vår åsikt var att Marcus Norell skulle vara kvar. Han har gjort allt för oss både på och utanför isen. Tyvärr så har styrelsen motarbetat honom, säger både  lagkapten Viktor Sundström och Eriksson och fortsätter:
– Alla i laget, från oss spelare och de som är runt oss, tycker att beslutet är fel. Även klubbens supportrar håller med oss och står inte bakom beslutet.


Hur blir det här nu? Ponera att Tyringe drar sig ur (eller eventuellt får ställa juniorlaget på is) och fortsättningsserien blir som i fjol efter Varberg. Det skulle då innebära att HA74 endast behöver hålla ett lag bakom sig för att undvika återkval.
Utan att vi för den skull ska gå händelserna i förväg. Men en överdriver ju inte när man säger att det blir intressant att följa denna soppa.

Kommentera artikeln

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML-taggar och -egenskaper:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>